IMG_6453.jpeg

PODJETJE

TAPI, talne obloge, d.o.o. smo podjetje, ki je z vami že 30 let.

 

Leta 1990 smo odprli našo trgovino talnih oblog Tapi. Na našo jubilejno obletnico leta 2015 smo se odločili, da za vaše potrebe ponovno odpremo razstavni salon talnih oblog Tapi v Kisovcu.

 

V vsem tem pretečenem času smo si nabrali ogromno izkušenj na področju opremljanja prostorov s talnimi oblogami in na podlagi tega ste lahko prepričani, da imamo za vaša tla pripravljenih veliko kreativnih in cenovno ugodnih rešitev.

Glede na to, da z vzorcem, barvo in materialom talne obloge dodobra vplivamo na izgled prostora, moramo sprejeti pravilno odločitev pri izbiri talne obloge. Ta odločitev bo vplivala na to, da se boste v prostoru počutili resnično prijetno in udobno.

 

Smo pravi naslov za pomoč pri tej odločitvi, saj smo vam ob izbiri materiala pripravljeni nuditi svetovanje s kreativnimi rešitvami za opremljanje vaših tal.

 

V našem razstavnem salonu vam ponujamo širok nabor kakovostnih talnih oblog vseh vrst. Obiščite nas in si našo ponudbo oglejte na lastne oči.

Zaupajo nam številna podjetja
Zasavska Ljudska Univerza
Zasavska Ljudska Univerza

Gorenje d.d.
Gorenje d.d.

Negovalni salon Andreja
Negovalni salon Andreja

Zasavska Ljudska Univerza
Zasavska Ljudska Univerza

1/18

Nudimo vam strokovno svetovanje o vseh tehničnih lastnostih in vgradnji talnih oblog.

 

Poskrbimo za točen izračun potrebnih količin materialov in vam jih dobavimo. Pred vgradnjo talne obloge lahko nudimo tudi ogled in meritve vašega objekta.

Kvalitetna talna obloga si zasluži tudi kvalitetno vgradnjo, zato smo tukaj mi, saj imamo profesionalno ekipo, ki sledi novim trendom na področju vgradnje talnih oblog.

Pri vgradnji uporabljamo preverjene materiale in na način zagotavljamo najvišjo kakovost končnega izdelka.

slika_70transaprence.jpg

Iščete novo talno oblogo za vaš dom?

Da bo vaš korak v vašem domu prijeten in lahkoten, potrebujete kvalitetno talno oblogo in udobne hišne copate, za oboje z veseljem poskrbimo mi.

Svetovalci za talne obloge vam z veseljem pomagamo pri izbiri nove talne obloge