top of page
2.png

PODJETJE

KDO SMO?

Tapi, talne obloge, d.o.o. smo izkušeno podjetje na področju opremljanja prostorov s talnimi oblogami. Z več kot 30-letnimi izkušnjami poskrbimo, da ne boste odšli razočarani

Leta 1990 smo odprli našo trgovino talnih oblog Tapi. Na našo jubilejno obletnico leta 2015 smo se odločili, da za vaše potrebe ponovno odpremo razstavno-prodajni salon talnih oblog Tapi v Kisovcu.

V vsem tem pretečenem času smo si nabrali ogromno izkušenj na področju opremljanja prostorov s talnimi oblogami. Za vaša tla imamo pripravljenih veliko kreativnih in cenovno ugodnih rešitev, saj nenehno strmimo k novim trendom na trgu, se izobražujemo in dodatno strokovno usposabljamo.

Glede na to, da z vzorcem, barvo in materialom talne obloge vplivamo na izgled prostora, moramo sprejeti pravilno odločitev pri izbiri talne obloge. Ta odločitev bo vplivala tudi na to, da se boste v prostoru počutili resnično prijetno in udobno.

 

Smo pravi naslov za pomoč pri tej odločitvi, saj vam o izbiri materiala oz. talne obloge strokovno svetujemo s kreativnimi rešitvami za opremljanje vaših tal.

 

V našem razstavnem salonu vam ponujamo širok nabor kakovostnih talnih oblog vseh vrst. Obiščite nas in si našo ponudbo oglejte na lastne oči.

 

Vabljeni, spoznajmo se.

Zaupajo nam številna podjetja

Sprehodite se z nami tudi virtualno.

Dobrodošli

Z interaktivnim sprehodom po našem salonu lahko dobite prvi odtis o pestrosti naše ponudbe, a ker se zavedamo, da osebni stik še vedno največ šteje in pristnost lahko doživimo le v živo, vas vabimo, da si našo ponudbo talnih oblogo ogledate v našem salonu talnih oblog Tapi v Kisovcu.

Tapi-2D-1.jpeg
Business Women Planning

Nudimo vam strokovno svetovanje o vseh tehničnih lastnostih in vgradnji talnih oblog.

 

Poskrbimo za točen izračun potrebnih količin materialov in vam jih dobavimo. Pred vgradnjo talne obloge lahko nudimo tudi ogled in meritve vašega objekta.

Kvalitetna talna obloga si zasluži tudi kvalitetno vgradnjo, zato smo tukaj mi, saj imamo profesionalno ekipo, ki sledi novim trendom na področju vgradnje talnih oblog.

Pri vgradnji uporabljamo preverjene materiale in na način zagotavljamo najvišjo kakovost končnega izdelka.

polaganje_talnih_oblog_vinil_2.png
slika_70transaprence.jpg

IŠČETE NOVO TALNO OBLOGO ZA VAŠ DOM?

Da bo vaš korak v vašem domu prijeten in lahkoten, potrebujete kvalitetno talno oblogo in udobne hišne copate, za oboje z veseljem poskrbimo mi.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Svetovalci za talne obloge vam z veseljem pomagamo pri izbiri nove talne obloge.

bottom of page