top of page
Lawyer

POGOJI

UPORABE

Vsi podatki in vsebine, vsebovani na tem spletnem mestu, so namenjeni izključno informiranju. Podjetje Tapi talne obloge d.o.o. si prizadeva za ažurnost in resničnost vseh podatkov in obvestil, vsebovanih na tem spletnem mestu. Za morebitne nepravilnosti, jezikovne napake ali pomanjkljivo ažuriranje podatkov, vsebovanih na tem spletnem mestu, ne odgovarjamo.

 

To spletno mesto in njegove vsebine so last podjetja Tapi talne obloge d.o.o., za uporabo ambientalnih slik je prejeto soglasje iz strani lastnikov. Vse pravice so pridržane. Razmnoževanje, preslikava ali kakršnakoli druga oblika reprodukcije celote ali dela podatkov in vsebin tega spletnega mesta je prepovedana, razen če gre za izključno zasebno rabo. Podjetje Tapi talne obloge, d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi utegnila nastati uporabnikom tega spletnega mesta.

Podjetje Tapi talne obloge, d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli in v kakršnemkoli obsegu spremeni ali posodobi pogoje uporabe tega spletnega mesta brez predhodnega obveščanja in brez kakršnihkoli dodatnih obveznosti. Spremembe in posodobitve pogojev uporabe začnejo veljati z njihovo objavo.

Za pravno presojo vseh vprašanj, ki so kakorkoli povezana z uporabo tega spletnega mesta, je izključno pristojno sodišče v Trbovljah, uporablja pa se izključno pravo Republike Slovenije.

Z vstopom na to spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni s pogoji uporabe spletnega mesta in da se z njimi v celoti strinjate.

slika_70transaprence.jpg

IŠČETE NOVO TALNO OBLOGO ZA VAŠ DOM?

Da bo vaš korak v vašem domu prijeten in lahkoten, potrebujete kvalitetno talno oblogo in udobne hišne copate, za oboje z veseljem poskrbimo mi.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Svetovalci za talne obloge vam z veseljem pomagamo pri izbiri nove talne obloge

bottom of page